top of page
TOP
Man maaien gazon

Daktuin laten aanleggen

logo2-01.png

Interesse in een daktuin te laten aanleggen? Wij hebben de inspiratie en efficiënte aanpak! Na het overlopen van al je wensen is het tijd om een volledig 3D-plan te ontwikkelen met behulp van onze professionele software. Niet alleen het ontwerp, ook de ruimtebesparende mogelijkheden en ecologische aspecten spelen een rol wanneer je een daktuin wil laten aanleggen. Lees hieronder verder en leer de voordelen kennen van een groen dak!
 

De voordelen van een daktuin laten aanleggen

Een groene oase bovenop je woning laten plaatsen is altijd een goed idee volgens ons van Groenoplossingen (afkomstig uit Herentals). Wij gaan elke uitdaging aan om een groene sfeer te creëren, volledig naar wens van de klant. Met slechts enkele vierkante meters kunnen wij zorgen voor een natuurlijke transformatie. De extra laag isolatie en het behouden van ecologisch evenwicht zijn natuurlijk mooi meegenomen. Ons familiebedrijf uit Herentals vindt het belangrijk dat het milieu zo goed mogelijk wordt ondersteund. Groene planten zorgen voor zuurstof en absorberen afvalstoffen uit de lucht. Geen betere manier om je ecologisch steentje bij te dragen dan het laten aanleggen van een daktuin. Geen tijd om je daktuin te onderhouden? Ook daar kunnen we voor zorgen.  

20201026_095439.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Wij staan klaar voor het ontwerpen van jouw daktuin

Genieten van tuinarchitectuur op maat? Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek. Vul het online contactformulier in, ons op via het nummer +32477326673 of stuur even een mail om al je wensen in kaart te brengen. Groenoplossingen heeft het antwoord op al jouw vragen over het laten aanleggen van een daktuin. 

fone.png
bottom of page