top of page
Zwart-bewegend-02.png
Zwart-bewegend-06.png

Tuinontwerp
& architectuur

Een creatief en geïnspireerd concept dient als basis waarmee we vervolgens aan de slag gaan. Om dit te kunnen realiseren starten we met het maken van ruwe schetsen die daarna steeds verder in detail worden uitgewerkt door gebruik te maken van geavanceerde software. Een gedetailleerd grondplan en 3D-renders zorgen ervoor dat u een virtuele wandeling door uw nieuwe tuin kan maken nog voor deze wordt aangelegd.

Image5.png
Zwart-bewegend-10.png
Zwart-bewegend-09.png

Tuinaanleg

& onderhoud

Een tuin is niet zomaar een grasvlakte buiten de woning. Het fungeert als een ‘groene ruimte’ die verbonden is met de woning en zijn architectuur. Het is een plaats waarin mensen kunnen thuiskomen in een aangename groene omgeving. Van het kleinste plantje tot de grootste boom, bij Groenoplossingen richten we jouw tuin in met de nodige zorg en aandacht. Het is van essentieel belang om ook na het aanleggen jouw tuin verder op te volgen. Bij Groenoplossingen regelen we een periodiek onderhoud op maat zodat jouw tuin in topvorm blijft het hele jaar door.

20220801_132144.jpg
Zwart-bewegend-12.png
Zwart-bewegend-11.png

Zwembaden
& vijvers

Een frisse duik in de zomer of gewoon rustig ontspannen naast je vijver. We bespreken heel graag de mogelijkheden voor jouw tuin. Hierbij  krijg je onderbouwd  en technisch advies over geschikte filtersystemen, plaatsen van doorvoeren, inbouwen van verlichting, gebruik van skimmers, de juiste leidingen en koppelingen,... Groenoplossingen zorgt voor de vijver of zwembad op maat die aan al uw wensen voldoet!

Image5.png

Laten we je volgend

project bespreken!

bottom of page