top of page

Een korte geschiedenis

image00025-edit.jpg

Het verhaal startte 20 jaar geleden. De groene vingers van Koen begonnen te kriebelen en al snel stroomden diverse tuinopdrachten binnen. Van kleine gezellige daktuintjes tot grote totaalprojecten met zwembaden en vijvers. Doorheen de jaren heeft Koen de nodige ervaring opgebouwd en sinds kort, exact 20 jaar later, werd deze passie voor tuinen overgedragen van vader op zoon.

Na zijn studies Landschaps- & Tuinarchitectuur aan de Erasmus Hogeschool in Brussel stapte Kobe meteen mee in het avontuur en Groenoplossingen werd gelanceerd. Een familiebedrijf met een duurzame visie en een persoonlijke aanpak dat ervoor zorgt dat elke tuin de juiste aandacht en vakmanschap krijgt die het verdient.

Onze aanpak

Onze

aanpak

Kennismaking

We starten steeds met een vrijblijvende kennismaking. Hierin bespreken we de wensen en noden van de klant zodat alles duidelijk in beeld gebracht kan worden. We zoeken naar de juiste stijl en uitstraling van jouw tuin en zorgen voor de perfecte balans tussen functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek.

Ontwerp

De ontwerpfase is cruciaal in het proces. Een creatief en geïnspireerd concept zal dienen als basis waarmee we vervolgens aan de slag gaan. Om dit te kunnen realiseren starten we met het maken van ruwe schetsen die daarna steeds verder in detail worden uitgewerkt door gebruik te maken van geavanceerde software. Een gedetailleerd grondplan en 3D-renders zorgen ervoor dat u een virtuele wandeling door uw nieuwe tuin kan maken nog voor deze wordt aangelegd.

Aanleg

Een tuin is niet zomaar een grasvlakte buiten de woning. Het fungeert als een ‘groene ruimte’ die verbonden is met de woning en zijn architectuur. Het is een plaats waarin mensen kunnen thuiskomen in een aangename groene omgeving. Van het kleinste plantje tot de grootste boom, bij Groenoplossingen richten we jouw tuin in met de nodige zorg en aandacht.

Onderhoud

Een tuin groeit, evolueert en is voortdurend in verandering. Daarom is het van essentieel belang om ook na het aanleggen jouw tuin verder op te volgen. Bij Groenoplossingen regelen we een periodiek tuinonderhoud op maat zodat jouw tuin in topvorm blijft het hele jaar door.

Zwart-bewegend-01.png
Zwart-bewegend-07.png
Zwart-bewegend-02.png
Zwart-bewegend-06.png
Zwart-bewegend-08.png
Zwart-bewegend-04.png
Zwart-bewegend-05.png
Zwart-bewegend-03.png

Klaar om jouw droomtuin

te realiseren?

bottom of page