top of page
TOP

Stadstuin in Antwerpen

logo2-01.png

Een stadstuin, die je kan laten aanleggen in Antwerpen, is niet zomaar wat gras aan de achterkant van je woning. Van 3D-ontwerp tot het onderhouden van je tuin, ons bedrijf uit Herentals zorgt met alle plezier voor het uitvoeren van diverse groene taken. Ontsnappen aan het drukke stadsleven en het ecologisch evenwicht ondersteunen? Dat doe je in je persoonlijke groene zone! Ontdek hieronder waarom het ook voor jou uit Antwerpen een goed idee is om een stadstuin aan te leggen.
 

Waarom een stadstuin in Antwerpen een goed idee is

We vallen meteen met de deur in huis: meer dan de helft van de Belgische bevolking woont in een stad. Uitkijken op een grijze muur is niet bepaald gunstig voor mens én natuur. Groenoplossingen, ons familiebedrijf uit Herentals, is het dus meer dan eens met het idee om de biodiversiteit een handje te helpen. Bijen en vlinders vinden snel de weg naar jouw groen plekje in de stad. Het aanleggen van een stadstuin, waar wij in Antwerpen voor kunnen zorgen, heeft een positief effect op je stressniveau en algemene gezondheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat tijd doorbrengen in een groene omgeving zorgt voor een betere ademhaling en nachtrust. Tijd dus om de stadstuin waar je van droomt te beginnen aanleggen in Antwerpen!

20221021_173754.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Jouw droom, ons project

Groenoplossingen zorgt voor een mooie en praktische stadstuin in Antwerpen op maat. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek, bel ons via het nummer +32477326673 of stuur een mailtje via info@groenoplossingen.be. Voor al je projecten rond tuinarchitectuur moet je bij ons zijn! 

fone.png
bottom of page