top of page
TOP
Man maaien gazon

Tuinaanlegger in Limburg

logo2-01.png

Een betrouwbare tuinaanlegger in Limburg die weet van aanpakken? Voor al je groene projecten moet je bij ons zijn. Eerst en vooral beginnen we met het schetsen van al je wensen. Het uitvoeren en ontwerpen van het concept is onze volgende taak als tuinaanlegger in Limburg. Jij hebt de ideale tuin in gedachten, wij zetten dit idee om in de praktijk!
 

Onze taak als tuinaanlegger in Limburg

Onze software maakt het mogelijk om virtueel in je toekomstige tuin rond te wandelen. Pas wanneer je helemaal tevreden bent (van ruimtelijke indeling tot plantkeuze), gaat het team van Groenoplossingen uit Herentals aan de slag. Onze groene vingers gaan elk project met plezier aan, van het bouwen van een zwembad tot het ontwikkelen van een groene oase in je daktuin. Je zorgen maken over het onderhoud, dat hoort niet bij het puur genieten van je nieuwe tuin. Opvolging met oog voor zorg en aandacht hoort bij de mogelijkheden van ons bedrijf uit Herentals. Volledig tot rust komen in je tuin… Waar wacht je nog op?

20201026_095439.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Van droom tot realiteit

Groenoplossingen gaat net dat stapje verder dan de concurrent als tuinaanlegger in Limburg. Onze klantvriendelijke service zelf ontdekken? Bereik ons familiebedrijf via mail, vul het online contactformulier in of bel ons even op via +32477326673. Laten we meteen je volgend project niet alleen bespreken, maar ook realiseren.

fone.png
bottom of page