top of page
TOP
Man maaien gazon

Tuinarchitect van moderne tuinen

logo2-01.png

Ons bedrijf uit Herentals biedt de perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar een tuinarchitect voor het aanleggen van moderne tuinen. Voor het bouwen van jouw droomtuin is het natuurlijk belangrijk om op één lijn te zitten qua design. Staan strakke lijnen en kleurgebruik volgens de laatste trends op het verlanglijstje? Dat klinkt als een to-do voor ons als tuinarchitect van moderne tuinen.
 

Onze taak als tuinarchitect van moderne tuinen

De stap naar een prachtige moderne tuin, dat begint bij het schetsen van een eerste ontwerp. Groenoplossingen, ons familiebedrijf uit Herentals, begint pas met het uitwerken van het concept wanneer je zelf helemaal tevreden bent. Via onze 3D-software kan je virtueel rondwandelen in je tuin en feedback geven. Professioneel advies, correct verloop en onderhoud achteraf behoren tot onze passie als tuinarchitect van moderne tuinen. Het totaalgevoel is prioritair voor ons, dus waarom zou je geen zwembad of zwemvijver overwegen om 100% van je tuin te genieten?

20220706_134123.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Moderne tuinen aanleggen? Wij zijn de tuinarchitect die u zoekt!

Groenoplossingen (ons bedrijf uit Herentals waar we meer dan trots op zijn) staat klaar om je droomtuin vorm te geven. Doe inspiratie op en neem een kijkje in onze afgewerkte projecten. Onze groene vingers bereiken? Stuur een mail via info@groenoplossingen.be, vul het online contactformulier in of bel ons op het nummer +32477326673

fone.png
bottom of page