top of page
TOP
20221110_100051_edited.jpg

Tuinarchitect van een stadstuin

logo2-01.png

Op zoek naar een tuinarchitect die wel het een en ander afweet van een stadstuin? Dan hoef je alvast niet verder te zoeken. Relaxen na een hectische dag, een feestje organiseren voor je vrienden of kleinschalig beginnen met tuinieren… Ons bedrijf uit Herentals maakt elke stadse omgeving een vleugje groener. Lees verder en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen als tuinarchitect van je stadstuin! 
 

Van ontwerp tot stadstuin

Als tuinarchitect van stadstuinen staat Groenoplossingen uit Herentals klaar om te helpen wanneer je omgeving wel een natuurlijke toets kan gebruiken. Mens en natuur harmonieus samenbrengen, dat kan via het inschakelen van een tuinarchitect voor het ontwikkelen van je stadstuin. Wist je dat een groene plek in de stad niet alleen zorgt voor meer biodiversiteit? Ook je mentale én fysieke gezondheid gaan erop vooruit! Het is bewezen dat het aanleggen van een stadstuin je stresslevel aanpakt en ervoor zorgt dat je beter slaapt door de gezuiverde lucht in je tuin. Als tuinarchitect van je stadstuin maken we eerst en vooral een schets op van je ideeën. Pas wanneer onze klanten helemaal tevreden zijn beginnen we met het bouwen van een groene oase binnen je stadsmuren.

20221021_173754.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Stad versus groen? Contacteer ons!

Het team van Groenoplossingen zorgt voor een duurzaam ontwerp op maat van elke klant. Neem contact met ons om je volgende project te starten, bel ons via het nummer +32477326673 of stuur ons een mailtje met al je vragen. Elke stadstuin vormt voor ons als tuinarchitect een nieuwe uitdaging die we maar al te graag aangaan.

fone.png
bottom of page