Tuinarchitectuur Turnhout: Groenoplossingen Koen Vanhoutte


Wilt u een compleet nieuwe tuin laten ontwerpen met behulp van tuinarchitectuur te Turnhout of omgeving? Een tuinontwerp dat volledig aansluit op uw wensen?

 

Bij Groenoplossingen Koen Vanhoutte bent u aan het juiste adres! Het familiebedrijf Groenoplossingen Koen Vanhoutte werkt op basis van een persoonlijke aanpak. Zo brengen wij eerst al uw wensen in kaart en kijken wij naar de indeling van de huidige tuin.

 

Op die manier kunnen we samen met u tot een compleet tuinontwerp komen waar u jaren van kunt genieten. Als familiebedrijf werken wij met veel passie en kunnen wij met onze jarenlange ervaring kwaliteit garanderen. U krijgt precies de tuin die u voor ogen ziet.

 

Bent u nog niet helemaal zeker over wat u precies wilt? Geen probleem, bij helpen graag met behulp van tuinarchitectuur omgeving Turnhout om tot het juiste tuinontwerp voor u te komen. Op basis van eerdere projecten kunnen wij u een schat aan tuininspiratie bieden. Laat uzelf compleet ontzorgen met behulp van een tuinarchitect Turnhout en omgeving.


Een tuin laten ontwerpen door een tuinarchitect regio Turnhout


Welke tuin u ook voor ogen heeft, met hulp van tuinarchitectuur Turnhout en omgeving kunt u precies de tuin realiseren die u wilt. Wilt u een complete tuin inclusief beplanting en terras? Of juist een minimalistische tuin met een eenvoudig gazon? Of toch een tuin waarbij een vijver een centrale rol speelt?

 

Groenoplossingen Koen Vanhoutte kan u compleet ontzorgen en denkt met u mee over het perfecte tuinontwerp! Wilt u meer dan enkel een ontwerp? Wij kunnen ook uw tuin aanleggen en onderhouden indien wenselijk.

 

Voor al uw groenoplossingen kunt u bij ons terecht. Als familiebedrijf werken wij met een persoonlijke aanpak waarin uw wensen centraal staan. U kunt een complete tuin laten ontwerpen met behulp van Tuinarchitectuur Turnhout en omgeving van Groenoplossingen Koen Vanhoutte.


Hoe brengt u uw tuinwensen in kaart?


Voordat u kunt genieten van een compleet nieuwe tuin moet u natuurlijk wel weten hoe de tuin er uit gaat zien. Maar hoe brengt u uw tuinwensen in kaart? Tuinarchitectuur Groenoplossingen Koen Vanhoutte kan u goed helpen! 

 

  1. Stel een lijst samen van wensen voor uw tuin. Wilt u een vijver, terras of overkapping? Misschien wel een jacuzzi of zwembad? Breng uw wensen volledig in kaart en schrijf deze goed op.
  2. Meet uw tuin goed op. Een tuinontwerp is afhankelijk van de afmetingen van de tuin. Meet dus alles goed op zodat u daar rekening mee kunt houden in uw wensen. 
  3. Welke beplating ziet u graag terug? Een belangrijk aspect van een tuinontwerp is de beplanting. Een tuinarchitect in Turnhout kan u voorzien van goed advies omtrent het onderhoud van de tuin. Ga bij uzelf na welke beplanting u graag wilt hebben, en hoeveel onderhoud u aan de tuin wilt laten plegen. U kunt natuurlijk ook uw tuinonderhoud door Groenoplossingen Koen Vanhoutte laten doen.
  4. Bepaal de locatie van het terras. Indien u een terras wilt, is het handig om alvast te bepalen waar u dat terras wilt hebben in de tuin. Vervolgens kunnen wij daar rekening mee houden in het tuinontwerp. 

Neem contact op voor uw tuinarchitectuur regio Turnhout


Een tuinontwerp maken is vaak erg moeilijk en tijdsintensief. Laat u ontzorgen door tuinarchitectuur Turnhout en omgeving door Groenoplossingen Koen Vanhoutte.

 

Wij kunnen u helpen bij het tuinontwerp of bij de tuinaanleg in Turnhout en omgeving. Particulieren en bedrijven zijn beiden welkom.

 

Neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag!