top of page
TOP
20221110_100051_edited.jpg

Tuinonderhoud in Antwerpen

logo2-01.png

Op zoek naar een professioneel tuinonderhoud in de buurt van Antwerpen? Wij gaan met alle expertise en plezier aan de slag om je tuin perfect te onderhouden. Wij creëren en onderhouden jouw groene oase om te ontspannen, te sporten of om gezellig vrienden te ontvangen. Waarom ons tuinonderhoud in Antwerpen favoriet blijft bij onze klanten? Lees er hieronder meer over onze aanpak in tuinonderhoud in de regio Limburg!

De beste keuze in tuinonderhoud te Antwerpen

Groenoplossingen neemt niet niet alleen het aanleggen van de tuin van je dromen voor zijn rekening. De nodige zorg en aandacht bij tuinonderhoud in de buurt van Antwerpen behoort ook tot ons takenpakket. Onderstaande zaken zijn slechts enkele voorbeelden van waarom wij de perfecte match zijn voor je tuinonderhoud in de buurt van Antwerpen:
 

  • Het snoeien van hagen en struiken

  • Beplanting, bemesting en het bestrijden van onkruid

  • Plantenziekten efficiënt de kop indrukken

  • Gazon maaien en boomverzorging
     

Bespaar tijd, moeite en het hopen op groene vingers door Groenoplossingen in te schakelen! Ons bedrijf, afkomstig uit Herentals, zorgt voor regelmatig tuinonderhoud op maat in de regio Limburg. Het hele jaar door kan je rekenen op ons vakmanschap, doorgegeven van vader op zoon. Kortom, voor elk type aanleg of tuinonderhoud in de regio Vlaams-Brabant moet je bij ons zijn. 

20220801_132144.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Bedankt voor de inzending!

Contacteer ons voor het beste tuinonderhoud in regio Antwerpen

fone.png

Met meer dan 20 jaar ervaring gaan wij met alle enthousiasme aan de slag voor je tuinonderhoud in Limburg. Van nul beginnen en ben je eerst en vooral op zoek naar een creatief concept qua tuinontwerp? Ontdek zelf de duurzame visie en vriendelijke aanpak van Groenoplossingen, gevestigd in Herentals. Ook bij vragen over tuinonderhoud in Vlaams-Brabant helpen wij je graag verder. Vul snel ons handige contactformulier in, neem contact op per mail via info@groenoplossingen.be of bel ons gewoonweg even op via het nummer +32477326673. Inspiratie nodig? Neem alvast een kijkje tussen onze projecten. Onze groene vingers staan klaar om het tuinonderhoud van je dromen in Antwerpen te realiseren! 

bottom of page