top of page
TOP
Man maaien gazon

Tuinontwerp in Antwerpen

logo2-01.png

Voor een origineel en haalbaar tuinontwerp te Antwerpen, Limburg of Vlaams-Brabant moet u bij ons zijn! Wij beginnen letterlijk van begin af aan om samen met de klant het mooiste tuinontwerp, beschikbaar in de regio Limburg, uit te voeren. Na het bespreken van een checklist van een tuinontwerp in regio Limburg, is het tijd voor onze volgende stap. Ook het totaalgevoel van je tuinontwerp in Vlaams-Brabant is natuurlijk belangrijk! Wanneer ons bedrijf, afkomstig uit Herentals, op één lijn zit met de klant is het louter nog een kwestie van het concept uitvoeren en aanleggen. Op zoek naar een tuinontwerp in Vlaams-Brabant? Hieronder lees je meer over hoe we aan de slag gaan.
 

Tuinontwerp in Antwerpen? Zo gaan we aan de slag

Een ruwe schets is voor ons de eerste stap naar een prachtige tuin boordevol groen. Met behulp van onze handige en betrouwbare software gaan we steeds dieper in op alle ideeën van het tuinontwerp, mogelijk in onder andere Vlaams-Brabant. Een volledig afgewerkt grondplan en een unieke 3D-ervaring laten je alvast dromen van vakantie in eigen tuin! Klaar om je tuinontwerp, beschikbaar in de regio Antwerpen, te realiseren? Het goede nieuws: wanneer je helemaal tevreden bent over het tuinontwerp, onder andere mogelijk in Limburg, neemt Groenoplossingen met plezier het onderhoud van je tuin voor onze rekening. Wij staan voor klaar voor jouw tuinontwerp in Vlaams-Brabant, ook wanneer je geen groene vingers hebt! 

Image3.png
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Bedankt voor de inzending!

Droomt u van het mooiste tuinontwerp in Antwerpen?

fone.png

Jij hebt het idee van een gloednieuw tuinontwerp in de regio Vlaams-Brabant, wij hebben de visie! Of je nu fan bent van rustieke wildbloemen, hoge bomen of strak afgebakende lijnen met modern thema… Groenoplossingen, ons bedrijf uit Herentals, voorziet voor elke klant een kunstzinnig tuinontwerp in de buurt van Vlaams-Brabant. Meer weten over de mogelijkheden qua tuinontwerp in Antwerpen of sta je te trappelen om een zwemvijver aan te leggen? Slechts één adres! Stuur ons een mail, bekijk onze voorgaande projecten of neem contact op via het telefoonnummer +32477326673. Wij zorgen voor het tuinontwerp, beschikbaar in de regio Limburg, op maat.

bottom of page