top of page
TOP
Image2.png

Zwembadbouwer in Antwerpen met ervaring

logo2-01.png

Op zoek naar een professionele zwembadbouwer in Antwerpen? Zoek niet langer, wij hebben de kennis om je verder te helpen. Een eigen zwembad staat op het verlanglijstje van jong en oud. Gezellig dobberen in de zon of flink wat calorieën verbranden tijdens het baantjes trekken, het zijn slechts enkele voorbeelden van waarom je het aanleggen van een zwembad moet overwegen. Lees hieronder verder over onze aanpak als zwembadbouwer in Antwerpen!
 

Onze service als zwembadbouwer in Antwerpen

Wij van Groenoplossingen, afkomstig uit Herentals, willen een totaalpakket bieden aan onze klanten.

Het opstellen van een concrete schets, rekening houdend met de mogelijkheden op ruimtelijk en technisch niveau, zorgt ervoor dat we meteen in de startblokken staan. Als zwembadbouwer in Antwerpen zorgen we voor het juiste advies over leidingen, koppelingen, filters en verlichting. Geen ingewikkelde plannen of loze beloftes, Groenoplossingen gaat pas aan de slag wanneer jij helemaal tevreden bent over de virtuele presentatie van je toekomstig zwembad! Neem gerust kijkje in onze projecten voor een flinke dosis inspiratie.

Image2_000.png
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Bedankt voor de inzending!

Contacteer de beste zwembadbouwer in Antwerpen

fone.png

Spendeer je kostbare vrije tijd zoals jij het wil en schakel Groenoplossingen, afkomstig uit Herentals, in voor al je zwembadprojecten. Niet alleen zwembaden in Limburg of Antwerpen, ook gezellige stadstuintjes behoren tot onze projecten. Bel ons via het nummer +32477326673, vul het contactformulier in of stuur ons een mailtje met je vraag. Haal alvast je mooiste zwembroek boven, wij gaan meteen aan de slag om het zwembad van je dromen te bouwen. 

bottom of page