top of page
TOP
Man maaien gazon

Betrouwbare zwembadbouwer in Limburg

logo2-01.png

Vertrouw ons wanneer we zeggen dat wij de beste keuze zijn qua zwembadbouwer in Limburg! Wij begrijpen maar al te goed dat een zwembad laten aanleggen in jouw tuin te Limburg, je zomerplannen net dat tikkeltje zonniger kunnen maken. Of je nu fervent baantjestrekker bent in de vroege ochtend, je kinderen vragen om een zomerse duik of je gewoon lekker wil relaxen… Wij zorgen voor het aanleggen van een zwembad in Limburg! Lees snel verder en ontdek ons totaalpakket als zwembadbouwer in de regio Limburg.
 

Op zoek naar een zwembadbouwer in Limburg?

Een zwembad laten aanleggen in Limburg, daar komt zoveel meer kijken dan een put graven en vullen met water. Groenoplossingen, afkomstig uit Herentals, biedt de allerbeste service aan klanten. Eerst en vooral is het een must om de mogelijkheden van een zwembad in je tuin te bespreken en in kaart te brengen. Technisch advies over de juiste filters, sfeervolle verlichting, veilige leidingen en koppelingen hoort bij onze complete service van een zwembad te laten aanleggen in Limburg. Wij staan garant voor het innoveren en vinden van het evenwicht tussen persoonlijke smaak, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Via een virtuele rondleiding krijg je een gedetailleerd idee van hoe het zwembad er gaat uitzien. Wat je wens ook is, wij zorgen voor de perfecte frisse duik als de beste zwembadbouwer in regio Limburg.

Image2_000.png
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Bedankt voor de inzending!

Contacteer ons voor het aanleggen van jouw zwembad in Limburg

fone.png

Zelf een zwembad laten aanleggen in Limburg? Laat het over aan de professionals van Groenoplossingen uit Herentals. Wij als zwembadbouwer zorgen voor het aanleggen van een zwembad voor elke waterrat in Limburg. Meer weten over onze mogelijkheden als architect van zwembaden, daktuinen of kleine stadstuintjes? Stuur ons een mail via info@groenoplossingen.be of bel ons op het nummer +32477326673. Elke dag kan je rekenen op ons vakmanschap, doorgegeven van vader op zoon. Wij zorgen voor het perfect verloop van het laten aanleggen van een zwembad in de buurt van Limburg! 

bottom of page