top of page
TOP
20221110_100051_edited.jpg

Zwemvijver in Antwerpen

logo2-01.png

Het aanleggen van een zwemvijver in Antwerpen, dat is puur natuur! Sportief baantjes trekken of heerlijk verfrissen tijdens een hittegolf… Als natuurliefhebber doe je er goed aan om een ecologische plons te laten plaatsen in je groene oase. Interesse om een zwemvijver te laten aanleggen in regio Limburg? Wij gaan meteen aan de slag! Hieronder lees je meer over de voordelen van een zwemvijver, beschikbaar in Antwerpen en Limburg.
 

Voordelen van een zwemvijver laten aanleggen in Antwerpen

Groenoplossingen, ons familiebedrijf uit Herentals, is de beste keuze wanneer je een zwemvijver wil laten aanleggen in de buurt van Limburg. Van de eerste schetsen tot het afwerken van de details, wij zorgen voor het bouwen van een ecologisch paradijs in je tuin. Neem alvast een kijkje in de galerij van onze projecten. Nog niet helemaal overtuigd om een zwemvijver te laten aanleggen in Limburg? Enkele voordelen op een rijtje:

  • Wat de stijl van je tuin ook is, een zwemvijver (die je kan laten aanleggen in Antwerpen) kan ontworpen worden zodat deze perfect bij je persoonlijke smaak past.

  • De natuur is je dankbaar! In een zwemvijver worden namelijk geen chloorderivaten gebruikt.

  • Met een zwemvijver laat je letterlijk de natuur haar gang gaan. Het resultaat? Minimaal onderhoud.

  • Het gedeelte dat zorgt voor de biologische filtering zondert zich perfect af van het zwemgedeelte.

  • Te koud om erin te springen? Tijdens frisse avonden kan je ook gewoon rustig genieten van de flora en fauna in de zwemvijver die je hebt laten aanleggen in Limburg.

  • Nuttige bacteriën van de gekozen waterplanten zorgen voor een natuurlijke zuivering van het water in je zwemvijver.
     

Kortom, redenen genoeg om een zwemvijver te laten aanleggen in de buurt van Antwerpen!

20210625_185707.jpg
Zwart-22.png

Ontwerp op maat

Een tuin volledig op maat

naar de wensen van de klant.

Zwart-63.png

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring en passie voor duurzame tuinen.

Zwart-46.png

Totaalprojecten

Alles gebeurt in eigen beheer, van schets tot het eindresultaat.

Tevreden klanten

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

“Groenoplossingen toverde onze tuin volledig om van een kale beton- en asfaltvlakte naar een gezellige tuin met twee terrassen, een waterput, een feeëriek kronkelpaadje en vooral... Veel groen! Helemaal aangepast aan onze wensen kozen ze voor ons de beste materialen uit. Fijn om met deze vakmannen te kunnen samenwerken..”

 

 

 

 

 

Klaartje & Joris

Herentals

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

"Onze samenwerking met Groenoplossingen was meer dan positief. Vanaf het eerste contact was er vertrouwen en hadden we het gevoel echt begrepen te worden wat onze wensen waren naar ons totaal project van de tuin. De uitvoering van het project is volgens plan verlopen en het moet gezegd worden, alles werd proper, met veel zorg en liefde gedaan ! Kortom: zeer tevreden klanten, wij zeggen het voort !"

 

 

 

Bieke & Nico

Westerlo

bladje-zw-07.png
bladje-zw-07.png

Oorspronkelijk was ons idee om eenvoudigweg het gazon te vernieuwen en het terras opnieuw aan te leggen. Dankzij de ondersteuning en ontwerp van Groenoplossingen is een volledig ander concept uitgewerkt waardoor we een zeer gevarieerde en onderhoudsarme tuin hebben, die het thuisleven tijdens de verschillende lockdowns tot een zeer aangename periode maakt. Perfecte kwaliteit/prijsverhouding met een zeer creatief design zijn hier de sleutelwoorden.

 

Greet & Luc

Herentals

Contact

Zwemvijver laten aanleggen in Limburg? Slechts één adres

Persoonlijke smaak, ecologische oplossingen en gebruiksvriendelijkheid zijn de stokpaardjes van Groenoplossingen uit Herentals. Een zwemvijver laten aanleggen in Antwerpen, dat laat je best aan ons over. Staat je innerlijke waterliefhebber te trappelen om te genieten van een zwemvijver? Vul meteen ons online contactformulier in, stuur ons een mail via info@groenoplossingen.be of bel ons op het nummer +32477326673. Ook voor andere projecten, het bouwen van een klassiek zwembad of het aanleggen van een moderne tuin bijvoorbeeld, kan je bij ons familiebedrijf terecht. Groenoplossingen zorgt het laten aanleggen van een zwemvijver in Limburg op maat!  

fone.png
bottom of page